Autófóliázás

Régebben az autófólia csak az autó külsejének kiemelésére és üvegeinek lesötétítésére szolgált 3-4 árnyalat létezett belőle. Ma már számos más tulajdonsággal is rendelkezik,pl. hővédelem,UV védelem,betörésvédelem,szilánkvédelem. Autófóliák több árnyalatban és színben elérhetőek,különböző anyagösszetételük lehetővé teszi a sokoldalú felhasználhatóságot. Autófóliával nem csak az autó küllemét változtathatjuk meg,hanem az utastér komfortérzetét is emelhetjük. Hiába megy autónkban a klíma,ha fejünket,karunkat égeti a nap,mindezt a fólia segít kiküszöbölni,és persze a nem kívánt lebarnulást is. Ma már nem fontos autónkat teljesen lesötétíteni ahhoz hogy jó hővédelmet érjünk el,teljesen észrevehetetlen fóliával is elérhetünk 60%-os hővédelmet. Autófóliáink között biztosan megtalálja az Önnek megfelelőt.

Autófólia típusok

RS Sorozat: GAZDASÁGOS FÉNY ÉS UV VÉDŐ AUTÓFÓLIA SOROZAT

festékkel anyagában mélyszínezett fólia. Többféle színben és azon belül több árnyalatban létezik. Erre a gyártók 3 év garanciát vállalnak. Ha a hővédelem nem lényeges csak az optikai tuning akkor szoktuk javasolni,alacsony ára miatt mindenki számára elérhető!

Árak RS fóliával(teljes autó): Ford Focus,Opel Astra,Suzuki Swift,VW Golf,Honda Civic,Toyota Corolla stb. 23.000Ft

 

Shark RS 05 Shark RS 20 Shark RS 35
Szerkezet Mélyszínezett Mélyszínezett Mélyszínezett
Szín Fekete Fekete Fekete
Vastagság 25 mikron 25 mikron 25 mikron
Karcálló réteg Dupla Dupla Dupla
Látható fényáteresztés 4% 17% 29%
Látható fényreflexió 5% 5% 5%
UV-szűrés 99% 99% 99%
IR-visszatartás 12% 12% 12%
Napenergia visszatartás (TSER) 42% 40% 38%
Származási ország USA USA USA
Garancia 3 év gyártói garancia 3 év gyártói garancia 3 év gyártói garancia

HP Sorozat: KLASSZIKUS FÉMEZETT HŐVÉDŐ FÓLIA SOROZAT

A fólia színét egy fémréteg speciális gőzölésével  éri el a gyártó. A fémezett fóliák hőkinntartása nagyon jelentősnek mondható. A fémezett fóliák nem fém színűek,hanem klasszikus antracit fekete színben és további több színben (pl. kék, zöld, grafit, stb.) és árnyalatban érhetőek el. Magas hővédelem mellett mérsékelt ár jellemző erre a fóliasorozatra. Ezekre az anyagokra a gyártó 7 év garanciát vállal!

Árak HP fóliával(teljes autó): Ford Focus, Opel Astra, Suzuki Swift, VW Golf, Honda Civic, Toyota Corolla stb. 26.000Ft

Shark HP 03 Shark HP 05 Shark HP 15 Shark HP 20 Shark HP 35 Shark HP 50
Szerkezet Fémezett - színezett Fémezett - színezett Fémezett - színezett Fémezett - színezett Fémezett - színezett Fémezett - színezett
Szín Fekete Fekete Fekete Fekete Fekete Fekete
Vastagság 38 mikron 38 mikron 38 mikron 38 mikron 38 mikron 38 mikron
Karcálló réteg Dupla Dupla Dupla Dupla Dupla Dupla
Látható fényáteresztés 3% 7% 17% 27% 33% 51%
Látható fényreflexió 8% 8% 8% 8% 8% 8%
UV – szűrés 99% 99% 99% 99% 99% 99%
IR – visszatartás 54% 44% 44% 44% 44% 44%
Napenergia visszatartás (TSER) 60% 58% 56% 54% 49% 40%
Származási ország USA USA USA USA USA USA
Garancia 7 év gyártói garancia 7 év gyártói garancia 7 év gyártói garancia 7 év gyártói garancia 7 év gyártói garancia 7 év gyártói garancia

NT Sorozat: PRÉMIUM MINŐSÉG,EXTRA HŐVÉDELEM,ELEGÁNS MEGJELENÉS
A SkyFol Shark NT sorozat a fóliagyártás csúcsa. A legmodernebb rétegtechnológiás gyártás, a legtartósabb szabadalmaztatott színezés, az innovatív új ragasztó teszik az NT sorozatot napjaink prémium termékévé. Még világosabb árnyalatokban is kimagasló hővédelemre képes. Ha erős hővédelmet és elegáns megjelenést szeretne autójának,akkor ezt a fóliát válassza!Az NT sorozat háromféle árnyalatban (70es,50es,35ös) érhető el.

Árak NT fóliával (teljes autó): Ford Focus,Opel Astra,Suzuki Swift,VW Golf,Honda Civic,Toyota Corolla stb. 34.000Ft

Shark NT05 Shark NT20 Shark NT35 Shark NT50 Shark NT70
Szerkezet Multi layer suputtered Multi layer suputtered Multi layer suputtered Multi layer suputtered Multi layer suputtered
Szín Fekete Fekete Fekete Fekete Fekete
Vastagság 38 mikron 38 mikron 38 mikron 38 mikron 38 mikron
Karcálló réteg Dupla Dupla Dupla Dupla Dupla
Látható fényáteresztés 6% 16% 33% 53% 67%
Látható fényreflexió 5% 6% 6% 7% 7%
UV - szűrés 99% 99% 99% 99% 99%
Napenergia visszatartás (TSER) 59% 56% 53% 48% 44%
Származási ország USA USA USA USA USA
Garancia 10 év gyártói garancia 10 év gyártói garancia 10 év gyártói garancia 10 év gyártói garancia 10 év gyártói garancia

IR Sorozat: MAXIMÁLIS HŐVÉDELEM EGY LÁTHATATLAN FÓLIÁVAL

A forradalmian új technológiának köszönhetően a kiváló hővédő tulajdonságokkal rendelkező szinte átlátszó fóliák nagyban feljavítják az autóüvegek hőtechnikai tulajdonságait. Kristálytiszta átláthatóságú anyag 80%-os hővédelmet biztosít 75%-os fényáteresztés mellett. Ideális megoldás az első oldalsó üvegekre és az első szélvédő hővédelmére! Gyári 5 év garanciával telepítjük ezt az fóliát!

Árak IR fóliával (teljes autó): Ford Focus,Opel Astra,Suzuki Swift,VW Golf,Honda Civic,Toyota Corolla stb. 37.000Ft

Shark IR 70
Szerkezet IR bevonatú
Szín Neutrális
Vastagság 25 mikron
Karcálló réteg Dupla
Látható fényáteresztés 75%
Látható fényreflexió 8%
UV - szűrés 99%
IR - visszatartás 80%
Napenergia visszatartás (TSER) 53%
Származási ország Dél Korea
Garancia 5 év gyártói garancia

MIÉRT ÉRDEMES LEFÓLIÁZTATNI AUTÓNKAT?

Technikai paramétereinek köszönhetően véd a napsugárzás hőhatásától!

Hosszú úton a hátsó ülésen gyermekülésbe bekötött gyermeket nem égeti a nap melege és az érzékenyebb bőrüket nem irritálja az UV sugárzás!

Csökken az autó belső hőmérséklete, amely főleg a nyáron minden autónál nagyon lényeges szempont. A klímás járműveknél pedig a fóliáknak köszönhetően kevesebbet vagy kevésbé alacsony hőfokon kell a működtetni a légkondicionálót! Kiszűri a napsugárzás UV összetevőjét ezáltal csökken a bőr irritáció és kisebb az esélye a bőr rákos elváltozásának. Főleg annak lényeges aki sokat vezet, mert a normál üveg kevésbé véd az UV sugárzás ellen!

Megakadályozza a jármű belsejében a kárpit műanyag és bőr belső részek UV sugárzás hatására történő, idő előtti fakulását, repedezését, elöregedését!

A fóliák különösen a biztonsági fóliák jelentősen megnehezítik ill. megakadályozzák az illetéktelen személyek gépjárműbe történő behatolását! Minél tovább tart bejutni az autóba, annál kevésbé válik vonzó célponttá gépjárművünk a betörő számára. Felmérések azt bizonyítják, hogy a rablók odébbállnak, ha úgy vélik, hogy túl sok idő szükséges a rablás elkövetéséhez! Megnő a lebukás kockázata, így inkább keresnek olyan autót amelybe könnyebb bejutni, amely nem fóliázott!

A fényáteresztés mértékétől függően megakadályozza az autóba történő belátást, a tolvaj szemek elöl elrejti a csomagokat, táskákat a kocsiba hagyott ill. felejtett értékeket!

Csökkenti az impulzus szerű a rövid idő alatt végrehajtott utastérből történő lopások, rablások számát! (magnó, notebook, mobil telefon, GPS, stb.)

Haszongépjárműveknél és áruszállítóknál csökkenti az árú, a szerszámok, értékes kisgépek, anyagok eltulajdonításának lehetőségét!

Azáltal, hogy az üveg belső felületére applikált fólia egyben tartja az összetört üveget, a baleseteknél jelentősen csökkenti a repülő üvegszilánkoknak köszönhető másodlagos szem és arcsérülések számát!

Csökkenti a kellemetlen tükröződéseket vakító fényhatásokat úgy nappal mint éjszaka, ezáltal kímélve a szemet!

Az autófóliázás látványos optikai tuningot, elegáns külsőt, komfortosabb utazást biztosít!

Talán nem utolsó szempont az sem, -főleg az üzletembereknél- hogy a fémezett fóliák csökkentik az autóban használt  hordozható számítógépekről történő adatlopás lehetőségét, mivel elektromágnesesen leárnyékolják az autót!  (A GPS jelet nem árnyékolják, mivel az jellemzően első szélvédőn keresztül érkezik.)