Biztonsági fólia

Az biztonsági fóliák megvédenek a szilánkos törés jelentette veszélyektől. Balesetek, viharok, vagy egyéb tényezők üvegtöréshez vezethetnek, mely esetekben a sérülések legveszélyesebb forrásai az üvegszilánkok. A betörésvédelmi fóliák erősen ellenálló réteget alkotnak, így védve a betörésektől, vandalizmustól, terrorista támadásoktól és természeti katasztrófáktól. A kombinált hővédő – biztonsági fóliák a biztonsági jellegük mellett azonos teljesítménnyel bírnak, mint ThermoProtect hővédő társaik.

Biztonság
A biztonsági fóliák megakadályozzák az üveg szilánkokra hullását. A szilánkokra tört üveg természeti katasztrófa bekövetkeztekor, vandalizmus vagy bármilyen erőszakos tett elkövetésekor súlyos károkat okozhat.  A veszélyeztetett helyeken, mint pl. iskolákban, közterületeken és gyárakban a SkyFol biztonsági fóliák alkalmazása fontos és a törvény által előírt.

Betörésvédelem
A betörésvédelmi fóliák hasonlítanak a biztonsági fóliákhoz, de ezek alapjában véve erősebbek és vastagabbak.  A betörésvédelmi fólia alkalmazása általános az igen nagy biztonsági kockázat vagy betörés elleni védelem esetén. A 175 vagy 300 mikron vastag betörésvédelmi fólia szinte lehetetlenné teszi az üvegen keresztüli behatolást.

Belátásvédelem és egyedi megjelenés
A SkyFol Decour és homokfúvott hatást elérő fóliák védenek a kíváncsi tekintetektől. Legyen szó fürdőszobájáról, raktáráról, vagy térelválasztókról a SkyFol Decour fóliacsalád stílusosan gátolja az átláthatóságot.

UV-védelem
A biztonsági és betörésvédelmi fóliáknak védelmet nyújtanak a veszélyes UV-sugárzástól, biztosítják a személyi egészséget, és óvják a belteret a fakulástól.

Kombinált hő- és mechanikai védelem
Különleges fémezett rétegeiknek köszönhetően a kombinált SSI, SNEU és SNSN biztonsági fóliák egyszerre nyújtanak erős szilánkvédelmet és kimagasló hővédelmet.

Graffiti védelem
Az Anti-Graffiti fóliák kimagasló védelmet nyújtanak az üveget ért festékes vagy savas támadások ellen. Az Anti-Graffiti fólia egyszerűen cserélhető, így nem kell az üveget cserélni, ezzel jelentős költségeket és kellemetlenségeket megtakarítva.

MABISZ és nemzetközi minősítések
A biztonsági és betörésvédelmi fóliák gyártói valamennyi nemzetközi minősítéssel rendelkeznek.

Vezető amerikai gyártók
100 mikron vagy feletti vastagságú biztonsági fóliák esetén kiemelten fontos, hogy a gyártó amerikai legyen. Általánosságban elmondható, hogy a távol-keleti gyártók vékonyabb ragasztóréteget használnak, mely nem nyújt megfelelő tapadást az üveghez, ezzel jelentősen csökkentve a biztonsági fóliák hatékonyságát. A SkyFol biztonságvédelmi termékei vezető amerikai gyártók termékei, melyek vastag ragasztóréteggel rendelkeznek.

Biztos garancia
A munka végeztével Ön formanyomtatvány Tanúsítványt vesz készhez, mely tartalmazza a garanciális vállalásokat. Valamennyi garanciavállalás gyártói háttérrel rendelkezik, mely más termékek esetében általában nem mondható el. A tanúsítvány a biztosító felé benyújtható,így csökken a kockázati tényező. A biztosítók a biztonsági fóliát ráccsal egyenértékű mechanikai védelemnek fogadják el!