Karbonfóliázás

A karbonfólia megszólalásig hasonlít a valódi karbon anyagra, strapabíró, nagyon jól alakítható, és nagyon látványos megoldás.

EGYEDI MEGJELENÉS!

A Carbon fóliák öntött szerkezetük miatt tökéletesen alkalmasak gépjárművek teljes bevonására.

Nem kell attól tartani, hogy a fólia évek múltán is akár leválik az ívekről. A tökéletes és könnyű telepíthetőségről a strukturált liner gondoskodik, mely légcsatornákat váj a ragasztóba, ezzel könnyítve a levegő kiszorítását ragasztáskor. A Carbon sorozat négy színben érhető el. Fekete, fehér, antracit, ezüst.

Mivel a karbonfólia öntött szerkezetű ezért bármilyen felületre felragasztható, felhasználásának csak a képzelet szab határt (pl.: laptop, aktatáska, mikrohullámú sütő, de akár még edény is.) A fólia határtalan tervezői és kivitelezői kreativitást tesz lehetővé. A karbonfólia előnye, hogy optimális fedést és térbeli stabilitást biztosít. Az anyagvastagságból adódóan kiválóan alkalmas kisebb fényezési hibák eltüntetésére is pl.: tükör, lökhárító, autó-, motorelemek stb. A karbonfólia nem helyettesíti a karosszériavédő fóliát még ha nyújt is bizonyos fokú védelmet.

Cégünk a tuning autókra külső és belső felhasználásra egyaránt javasolja az új Carbon fóliákat.

Kimagasló ellenálló képességgel rendelkezik (fizikai behatások, kopás, karcolás, folyamatos vízterhelés.)

A fólia gyártásánál kiemelt szempont volt, hogy bírja az erős UV sugárzást, őrizze a színét, alakváltozás vagy leválás nélkül elviselje a szélsőséges hőmérsékletet.

A karbonfólia méltán népszerű autós-, motoros körökben. Ha szeretné Ön is autóját egyedivé, látványossá tenni, akkor Önnek a 3D karbonfólia nyújtja az ideális megoldást.

3D karbonfólia az autófóliázás forradalma!